HR stage

HR–stage

Jouw uitdaging als HR-stagiair 

Als stagiair ga je onze HR-afdeling ondersteunen op verschillende gebieden. Je gaat jezelf onder andere bezig houden met het ondersteunen van het recruitmentproces, het ondersteunen van de salarisadministratie en de urenregistratie. Daarnaast mag je ook meedenken over verschillende HR- vraagstukken zoals opleiding en ontwikkeling

Over HEBO

HEBO Kozijnen B.V., een ambitieus familiebedrijf, is een zeer flexibele partner in houten en kunststof kozijnen. Wij produceren al 40 jaar houten kozijnen vanuit het Twentse Hengevelde. Sinds 2007 zijn hier ook kunststof kozijnen bijgekomen. In de twee moderne productielocaties werken meer dan 230 enthousiaste medewerkers met vakmanschap en passie aan een breed assortiment hoogwaardige kozijnen. Uniek is dat wij iedereen kunnen bedienen vanuit het totaalpakket van HEBO Kozijnen B.V.: van particulier tot projectbouwer.

Bij HEBO Kozijnen B.V. zijn wij altijd gericht op de toekomst. Wij innoveren hiervoor continu in onze producten, tevens blijven wij investeren in productoptimalisatie. De organisatie staat voor kwaliteit in product, dienstverlening en service. Onze visie en werkwijze is doen wat wij beloven. De kenmerken van onze organisatie zijn een prefab denkwijze, een consumentgerichte instelling en een kwalitatief hoogwaardig product leveren. Alles onder één dak!

Wat wij jou bieden

 • Een uitdagende stage van september 2022 t/m januari 2023
 • Voldoende tijd voor jouw stageopdracht(en)
 • Volop ruimte voor eigen initiatief
 • Een stagevergoeding
 • Een gemoedelijke sfeer met een team van enthousiaste collega’s

 

Wat jij ons brengt

 • Je volgt de HBO opleiding HRM
 • Je hebt een proactieve houding
 • Je bent flexibel inzetbaar om andere zaken op te pakken indien nodig

Solliciteren vacature

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Land*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Adres*

  Huisnummer*

  Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard worden*

  CV*

  Motivatie*

  Voeg je foto toe*