Energieneutraal & Luchtdicht bouwen

Energieneutraal & Luchtdicht bouwen

Door energieneutraal te bouwen, worden de energielasten verlaagd terwijl het wooncomfort wordt verhoogd. Het HEBO Thermo kozijn heeft een unieke isolatiemethode die jouw woning duurzamer maakt.
Dit kozijn is verkrijgbaar in zowel kunststof als hout.

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

SAMEN BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Sinds 1 januari 2021 moeten alle nieuwbouwaanvragen in Europa voldoen aan de Europese BENG-eisen (bijna energie neutraal gebouw). Door energieneutraal te bouwen, verlaag je de energielasten terwijl je het wooncomfort verhoogt. Naast BENG kennen we in Nederland ook NOM en ZEN. NOM staat voor nul-op-de-meter woning waarbij de woning net zoveel energie opwekt als de bewoners nodig hebben. Bij ZEN is de bewoner het uitgangspunt door wooncomfort voorop te zetten. EPC is het energieprestatie coëfficiënt dat aangeeft hoe zuinig een woning is. Met de kozijnen van HEBO is het mogelijk om aan de hand van deze normen en eisen te bouwen. Naast een hoge isolatiewaarde is het ook mogelijk om met HEBO kozijnen luchtdicht te bouwen. Dit doen wij door luchtdichte aansluitingen te maken bij onder andere de spouwlatten, beglazing en dubbele kierdichtingen bij ramen en deuren.

Het HEBO Thermo kozijn heeft een unieke isolatiemethode die ervoor zorgt dat jouw woning duurzamer wordt. Dit kozijn is zowel in kunststof als in hout verkrijgbaar. Naast de basis Thermo kozijnen biedt HEBO ook Thermo-Slimline kozijnen. Het Thermo-Slimline kozijn wordt prefab geplaatst tussen de binnen- en buitenmuur. Met de Uw-waarde van 0,8 en lager zijn ook deze kozijnen zeer geschikt voor energieneutraal en luchtdicht bouwen. Deze producten zijn zowel in kunststof als in hout verkrijgbaar. Bekijk hier de details of vraag gerust naar de mogelijkheden.

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.