Prefab

Prefab

Modern vakmanschap

De kozijnen van HEBO worden veelal prefab in de bouw gemonteerd. Dit houdt in dat de kozijnen bij het afleveren op de bouw zijn voorzien van glas en de gekozen accessoires. Hierdoor zijn ze geschikt voor nieuwbouw- woningen en projecten.

Prefab bouwen met HEBO

De kozijnen van HEBO worden veelal prefab in de bouw gemonteerd. Dit houdt in dat de kozijnen bij het afleveren op de bouw zijn voorzien van glas en de gekozen accessoires. Hierdoor zijn ze geschikt voor nieuwbouw- woningen en projecten. Een sterke PE-folie beschermt de kozijnen tijdens de bouwfase. Mocht je gebruik maken van een afwijkende of nieuwe bouwmethode dan denken wij ook graag met je mee voor een passende oplossing. Tijdens de bouwfase kan HEBO desgewenst een nooddeur leveren. Als de bouw bijna klaar is komt de servicedienst voor de montage van het beslag waarbij ze gelijk de ramen en deuren afstellen. Daarnaast plaatsen ze eventueel ook de originele deur. Wij noemen dit de opleverservice.

De voordelen van prefab kozijnen

Complete en volledig afgewerkte levering

De kozijnen zijn bij de levering op de bouw al voorzien van glas en de gekozen accessoires. Hierdoor zijn de kozijnen al compleet en (bijna) volledig afgewerkt.

Korte montagetijd

Een ander groot voordeel van prefab bouwen is dat de montage op de bouwplaats veel sneller gaat. De kozijnen zijn in de fabriek al voorzien van spouwlatten, dpc-folie en hijsbanden. Waardoor de kozijnen direct na levering op de bouw geplaatst kunnen worden.

Het project is vroegtijdig wind- en waterdicht

De complete afwerking zorgt ervoor dat het bouwproject veel sneller wind- en waterdicht is. Je bent dus minder afhankelijk van weersinvloeden.

Hoge kwaliteit door fabricage onder ideale omstandigheden.

In onze fabriek worden onze houten en kunststof kozijnen onder ideale omstandigheden geproduceerd. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de producten. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van verflagen en beglazingskit; dit gaat het best in een droge, warme atmosfeer. Hang- en sluitwerk, (deur)beslag en accessoires worden door onze eigen vakmensen in de fabriek gemonteerd. Waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen.

Slechts één leverancier/ aanspreekpunt.

HEBO is het aanspreekpunt voor jouw kozijnen. Van het glas tot de accessoires en het beslag. Wij leveren jou een compleet product.

Prefab in beeld

Onze kozijnen worden volledig en compleet afgewerkt op de bouwlocatie. Een doordacht proces, waar efficiëntie, snelheid en kwaliteit belangrijke pluspunten zijn. Het ontzorgen van onze opdrachtgevers is daarbij onze grootste drijfveer. Hoe onze prefab werkwijze er in de praktijk uitziet? Dat laten we je graag zien!

ASSEMBLAGE DETAILS

Onze kozijnsystemen worden niet alleen op de bouw geplaatst, ook in de beton- of houtskeletbouw worden HEBO kozijnen in de fabriek geassembleerd.
Bekijk hieronder onze verschillende systemen.

Duurzame
PREFAB kozijnsystemen

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.