Werken bij HEBO

AAN HET WERK

BIJ HEBO

HEBO is een ambitieus familiebedrijf dat al 40 jaar houten kozijnen produceert vanuit het Twentse Hengevelde. Binnen HEBO werken we samen als één team. Met 230 enthousiaste collega’s draagt iedereen op zijn of haar manier een steentje bij.

Scroll naar beneden voor onze vacatures.

WERKEN BIJ HEBO

HEBO is een ambitieus familiebedrijf dat al 40 jaar houten kozijnen produceert vanuit het Twentse Hengevelde. Sinds 2007 zijn hier ook kunststof kozijnen bijgekomen. In onze twee moderne productielocaties wordt met vakmanschap en passie aan een breed assortiment hoogwaardige kozijnen gewerkt. Uniek is dat wij iedereen kunnen bedienen vanuit ons totaalpakket: van particulier tot projectbouwer. Bij HEBO zijn wij altijd gericht op de toekomst. Wij innoveren hiervoor flink in onze producten, tevens blijven wij investeren in productoptimalisatie. HEBO staat voor kwaliteit in product, dienstverlening en service. Onze visie en werkwijze is, waarom wij doen wat wij beloven. Onze kenmerken van de organisatie zijn een prefab denkwijze, een consumentgerichte instelling en een kwalitatief hoogwaardig product leveren. Alles onder één dak!

Ons HEBO-team

Binnen HEBO werken we samen als één team. Met 230 enthousiaste collega’s draagt iedereen op zijn of haar manier een steentje bij. Als nieuwe collega start je met het HEBO-inwerktraject, tijdens dit traject wordt je intern opgeleid door jouw ervaren collega’s. Gedurende de loopbaan besteed HEBO aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Wij denken graag mee aan jouw ambities om het best uit jezelf te halen.

Wil jij deel uit maken van dit enthousiaste HEBO-team? Bekijk onderstaande vacatures.
Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur gerust een open sollicitatie.

Vacatures

Open sollicitatie

Geen passende vacature gevonden? Stuur hier een open sollicitatie!

  Functie*

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Land*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Adres*

  Huisnummer*

  Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard worden*

  CV*

  Motivatie*

  Voeg je foto toe*