MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor HEBO belangrijk. Hierin maken wij maatschappelijk verantwoorde keuzes binnen het bedrijf of zoeken we de samenwerking op met verschillende partners voor ontwikkelingsprojecten.

Waar we kunnen, dragen we ons steentje bij

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor HEBO. Waar we kunnen, dragen we ons steentje bij. In onze fabriek doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden. Onze gebouwen verwarmen we daarom met ons eigen afvalhout. Het restafval wordt gescheiden verzameld, zodat herbruikbaar is. Op onze gebouwen zijn zonnepanelen geplaatst, waardoor onze fabrieken draaien op duurzame, groene stroom.

Het hout dat wij voor de kozijnen gebruiken, is FSC®-gecertificeerd. Dit is een duurzame keuze. Door FSC-hout te gebruiken, houden we rekening met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen. Zo dragen we bij aan een betere leefomgeving voor mens en dier.

Naast de maatschappelijke verantwoordelijke keuzes binnen het bedrijf heeft HEBO in samenwerking met verschillende partners ontwikkelingsprojecten gestart. Het doel hiervan is om, samen met de partners, bij te dragen aan het ondersteunen en begeleiden van ontwikkelingsprojecten. Hiermee willen we de kansarme bevolking perspectief bieden op een betere toekomst. HEBO heeft in samenwerking met de partners en Stichting Hulp aan Sri Lanka een verzorgingstehuis voor ouderen en een nieuwbouwwoning voor de allerarmsten opgezet. Deze gebouwen bieden niet alleen veiligheid aan de bewoners, maar geven ze ook een thuis.

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.