Particulier

Particulier

Bouwen met HEBO

Bij het bouwen van een woning sta je voor veel belangrijke keuzes. Ook de keuze voor kozijnen. Wij helpen jou graag!

Particulier bouwen met HEBO

Bij het bouwen van een woning sta je voor veel belangrijke keuzes. Ook de keuze voor kozijnen. Als je nog niet weet wat de verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van kozijnen, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Wij helpen jou graag.

In onze showroom staan alle mogelijke varianten en combinaties van kozijnen opgesteld. Ook zijn hier alle accessoires zoals screens en horren in werking te zien. Ideaal om inspiratie op te doen en de juiste keuzes te maken! Wil jij onze showroom bezoeken en een adviseur te woord staan? Maak een showroomafspraak via "bezoek showroom".

Online helpen we je graag om al de eerste inspiratie op te doen voor je huis! In ons Moodboard is het mogelijk om afbeeldingen op te slaan die je mooi vindt. Op deze manier maak je een eigen bord met ideeën en wensen voor jouw woning. Met de deelcode is het bord op een later moment opnieuw op te halen en/of voorafgaand aan jouw showroomafspraak te delen met HEBO. Op deze manier kan onze adviseur optimaal meedenken met jouw woning.

In de catalogus zijn alle HEBO kozijnen met eventuele accessoires te vinden. Bekijk, download of vraag onze complete productcatalogus aan met de verschillende systemen, accessoires en opties om ons complete assortiment te bekijken.

De zekerheden van HEBO

Groot of klein, bij HEBO hebben wij veel over voor al onze klanten. Bij ons vindt iedereen dezelfde zekerheden en daar maken wij ons dan ook hard voor. Wij bieden vaste contactpersonen, een capabele productie, vakkundige klantenservice, korte doorlooptijden, een kwalitatief hoogwaardig en compleet geleverd product en wij denken altijd met jou mee. Dat zijn de zekerheden van HEBO.

Vast contactpersoon

Wij houden van korte lijnen. Daardoor heb je bij ons van tekentraject tot opleverservice altijd een eigen, vaste contactpersoon. Op deze manier weet je wat je aan elkaar hebt.

Korte doorlooptijden

Onze productieafdelingen worden continu geoptimaliseerd. Hierdoor hebben wij korte doorlooptijden. Snel schakelen en zo snel mogelijk leveren, daar staan wij voor.

Eigen producties met capaciteit

De productieprocessen van HEBO zijn voor zowel hout als kunststof volop geautomatiseerd en volledig in eigen beheer. Productiecapaciteit hebben wij hierdoor genoeg en indien nodig schakelen wij makkelijk op.

Vakkundige klantenservice

Onze klantenservice staat voor jou klaar! Deze vakkundige professionals hebben voor ieder probleem met de kozijnen of accessoires een passende oplossing. Het zijn mensen met verstand van zaken.

Compleet en kwaliteit

Of je nu kiest voor kunststof of hout, al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsmaatstaven. Daarnaast worden kozijnen en accessoires altijd compleet geleverd. Dit is ook op de bouwplaats efficiënt.

HEBO denkt mee

Wij zijn altijd bezig met innovaties. Als wij onze partners kunnen helpen hun producten of productieprocessen te verbeteren doen wij dat. Wij denken mee.

PREFAB kozijnsystemen

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.