Van taxichauffeur tot kozijnenbouwer: collega Jan is een echt doorpakker

TERUG NAAR ALLE NIEUWSITEMS
Onze kwalitatief hoogwaardige prefab kozijnen ontstaan natuurlijk niet vanzelf. Daar wordt dagelijks hard aan gewerkt door verschillende collega’s van diverse afdelingen. Eén van die collega’s is Jan Haanepen. De voormalige taxichauffeur is inmiddels een jaar in dienst bij HEBO. En dat bevalt goed.
“Via het uitzendbureau kwam ik vorig jaar bij HEBO terecht. Ik ben heel lang taxichauffeur geweest voor touringcars, maar door Corona kwam dat stil te liggen. Ik kende HEBO nog niet, maar ik werd meteen goed ontvangen. Na goed overleg besloten we dat ik aan de houtkant zou beginnen met het schuren van kozijnen. Dat vond ik mooi werk. Langzaam kwamen er steeds meer diverse taken bij. Ik wilde alles wel proberen en na een korte uitleg kon ik vaak redelijk snel al zelf aan de slag. En toen vroegen ze me of in niet naar de afmontage wilde.”
En ook dat wilde Jan graag proberen. “De eerste paar maanden moest ik wel echt inkomen. Ik ben natuurlijk niet de jongste meer! Maar de collega’s hier hebben veel geduld en ik kon overal met mijn vragen terecht. Inmiddels gaat het werk heel erg goed en sta ik voor vast op de afmontage. Dat ik dit jaar 64 wordt, maakt hier niks uit. Ik hoor er gewoon bij. Inmiddels hebben ze me zelfs een vast contract aangeboden. Ik kan hier blijven tot aan mijn pensioen en dat is een heel fijn vooruitzicht.”

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.