Project in beeld: houten kozijnen passend in een Saksische bouwstijl

TERUG NAAR ALLE NIEUWSITEMS

Deze keer in beeld: een mooi (particulier) project in het naastgelegen dorp Beckum. Een prachtige boerderijwoning voor Sander en zijn gezin met een knipoog naar de hedendaagse trend. Wat onder andere opvalt, zijn de Amsterdamse ‘optische’ schuiframen met een typerende roedeverdeling; hierin komen de HEBO houten kozijnen uitstekend tot z’n recht. Als ‘noaber’ was het niet helemaal een verrassing dat wij de kozijnen mochten leveren. Want de Twentse korte lijnen, creëerde al snel een mooie samenwerking met onder andere Robert Morsink Bouwplan (architect) en Bouwbedrijf Tom Verberne.

Ons kent ons
Sander is geboren en getogen in Beckum en verliet zijn geboortestek vanwege de schaarste aan woningen. Wel bleef hij altijd in de omgeving wonen. Zijn geluk kon niet op toen zich toch de mogelijkheid voordeed om nieuw te bouwen in zijn vertrouwde Beckum. Hier lag zijn toekomst samen met zijn vrouw en drie kinderen. En zoals dat in Twente gaat: de plaatselijke architect Robert Morsink Bouwplan werd gevraagd om de tekening te maken. En Sanders kameraad Tom Verberne van het gelijknamige bouwbedrijf mocht zijn droomwoning realiseren. Als ‘huisleverancier’ van Verberne, werd HEBO op deze manier de partner voor de houten kozijnen van de prachtige woning van Sander en zijn gezin. Sander: “Het is precies geworden zoals ik voor ogen had. Heel fijn was de flexibiliteit van de aannemer en de ervarenheid van HEBO. Alles is perfect geïsoleerd en we genieten volop van al het comfort.”

   

 

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.