HEBO behaalt SKG-IKOB certificaat

TERUG NAAR ALLE NIEUWSITEMS

Kwalitatief hoogwaardige kozijnen. Dat is waar we bij HEBO, al ruim 40 jaar, voor staan. Hierbij is een goed en gestroomlijnd productieproces essentieel. Voor een optimaal productieproces van onze houten kozijnen zijn en blijven we SKH certificaathouder. Om ook de kwaliteit van onze kunststof kozijnen verder te optimaliseren, splitsen we de certificering van hout en kunststof. Voor onze kunststof kozijnen zijn we daarom sinds dit jaar SKG-IKOB gecertificeerd. Deze samenwerking gaat ons helpen de lat voor onze prefab kunststof kozijnen, nog hoger te leggen. Hierdoor kunnen we in de toekomst de kwaliteit van ons productieproces beter beheersen en optimaliseren.

We zijn blij dat we met SKG-IKOB nog gerichter kunnen inzetten op de kwaliteit van onze prefab kunststof producten. Daarnaast zijn we trots dat we onze jarenlange samenwerking met SKH blijven doorzetten en ontwikkelen voor onze houtproductie. En willen we hen bedanken voor de jarenlange samenwerking in onze kunststofproductie.

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.