Vrachtwagenchauffeur nationaal

Vrachtwagenchauffeur nationaal

Vroege vogels opgelet! Wil jij op tijd beginnen en vroeg thuis zijn? Zodat je na je werk bijvoorbeeld nog relaxt naar je voetbaltraining kunt? Of juist lekker mee gaat naar de zwemles van je kinderen? Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste (nationaal) vrachtwagenchauffeur die graag de weg op wil. En die van vroeg opstaan houdt!

Jouw werkdag
Als chauffeur is het jouw missie om onze prefab kozijnen naar onze klanten toe te brengen binnen Nederland. Je komt op vele verschillende (bouw)locaties; dat maakt je werk dynamisch en verrassend. Van je collega’s ontvang je een gedegen planning, die jouw kompas voor jouw werkdag vormt. Verder ben je een specialist in het zorgvuldig laden, transporteren en het lossen van onze kozijnen. Kortom: jij maakt onze opdrachtgevers blij!

Over HEBO

HEBO Kozijnen B.V., een ambitieus familiebedrijf, is een zeer flexibele partner in houten en kunststof kozijnen. Wij produceren al 40 jaar houten kozijnen vanuit het Twentse Hengevelde. Sinds 2007 zijn hier ook kunststof kozijnen bijgekomen. In de twee moderne productielocaties werken meer dan 230 enthousiaste medewerkers met vakmanschap en passie aan een breed assortiment hoogwaardige kozijnen. Uniek is dat wij iedereen kunnen bedienen vanuit het totaalpakket van HEBO Kozijnen B.V.: van particulier tot projectbouwer.

Bij HEBO Kozijnen B.V. zijn wij altijd gericht op de toekomst. Wij innoveren hiervoor continu in onze producten, tevens blijven wij investeren in productoptimalisatie. De organisatie staat voor kwaliteit in product, dienstverlening en service. Onze visie en werkwijze is doen wat wij beloven. De kenmerken van onze organisatie zijn een prefab denkwijze, een consumentgerichte instelling en een kwalitatief hoogwaardig product leveren. Alles onder één dak!

Wat wij jou bieden

 • Goed onderhouden materieel
 • Een prettig inwerktraject
 • Een gemoedelijke sfeer met een team van enthousiaste collega’s
 • Korte lijnen, leuke bedrijfsuitjes en een Twentse werkmentaliteit

Wat jij ons brengt

 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen met je collega’s
 • Je bent het gewend om snel te schakelen
 • Je bent nauwkeurig en oplossingsgericht
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent klant- en resultaatgericht

 

Solliciteren vacature

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Land*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Adres*

  Huisnummer*

  Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard worden*

  CV*

  Motivatie*

  Voeg je foto toe*

  Productcatalogus

  Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.