Aannemer/Projectbouwer

Aannemers & Projectbouwers

Bouwen met HEBO

Bij HEBO zijn wij gericht op de toekomst. Wij investeren hiervoor flink in onze systemen, maar ook in vernieuwende bouwmethoden zoals BIM. Wij willen meedenken in het realiseren van goede en mooie gebouwen die klaar zijn voor de toekomst.

HEBO ALS PARTNER

Bij HEBO zijn wij gericht op de toekomst. Wij investeren hiervoor flink in onze systemen, maar ook in vernieuwende bouwmethoden zoals BIM. Wij willen meedenken in het realiseren van goede en mooie gebouwen die klaar zijn voor de toekomst.

Wij produceren houten en kunststof kozijnen die verkrijgbaar zijn in verschillende vormen en afmetingen met diverse accessoires. Alle HEBO kozijnsystemen zijn standaard voorzien van het Politie Keurmerk Veilig Wonen klasse 2 en worden altijd prefab, inclusief glas geleverd.

De zekerheden van HEBO

Groot of klein, bij HEBO hebben wij veel over voor onze klanten. Bij ons vindt iedereen dezelfde zekerheden en daar maken wij ons dan ook hard voor. Wij bieden vaste contactpersonen, een capabele productie, vakkundige klantenservice, korte doorlooptijden, een kwalitatief hoogwaardig en compleet geleverd product en wij denken altijd met jou mee. Dat zijn de zekerheden van HEBO.

Vast contactpersoon

Wij houden van korte lijnen. Daardoor heb je bij ons van tekentraject tot opleverservice altijd een eigen, vaste contactpersoon. Op deze manier weet je wat je aan elkaar hebt.

Korte doorlooptijden

Onze productieafdelingen worden continu geoptimaliseerd. Hierdoor hebben wij korte doorlooptijden. Snel schakelen en zo snel mogelijk leveren, daar staan wij voor.

Eigen producties met capaciteit

De productieprocessen van HEBO zijn voor zowel hout als kunststof volop geautomatiseerd en volledig in eigen beheer. Productiecapaciteit hebben wij hierdoor genoeg en indien nodig schakelen wij makkelijk op.

Vakkundige klantenservice

Onze klantenservice staat voor jou klaar! Deze vakkundige professionals hebben voor ieder probleem met de kozijnen of accessoires een passende oplossing. Het zijn mensen met verstand van zaken.

Compleet en kwaliteit

Of je nu kiest voor kunststof of hout, al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsmaatstaven. Daarnaast worden kozijnen en accessoires altijd compleet geleverd. Dit is ook op de bouwplaats efficiënt.

HEBO denkt mee

Wij zijn altijd bezig met innovaties. Als wij onze partners kunnen helpen hun producten of productieprocessen te verbeteren doen wij dat. Wij denken mee.

PREFAB kozijnsystemen

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.