Uw duurzame partner voor prefab kozijnen

TERUG NAAR ALLE NIEUWSITEMS

Op 2 november zette de Raad van State een streep door de bouwvrijstelling. Hierdoor moet nu ook de tijdelijke stikstofemissies worden meegerekend in de totale uitstoot tijdens de bouwfase. Met onze prefab kozijnen levert HEBO al ruim 40 jaar een belangrijke bijdrage aan het energieneutraal bouwen en de verduurzaming van de bouwsector. HEBO prefab houten en kunststof kozijnen worden onder ideale omstandigheden in de fabriek geproduceerd. Wij hebben alle disciplines in huis en produceren onze producten compleet onder één dak. Dit draagt bij aan de hoogstaande kwaliteit van onze HEBO kozijnen en hiermee reduceren we vele vrachtbewegingen.

Norbert Kuipers: “Bij de productie van onze prefab kozijnen integreren wij van meet af aan het stelkozijn. Het kozijn wordt in onze fabriek beglaasd, voorzien van hang- & sluitwerk en een hijsvoorziening. Dit geldt voor zowel onze houten als kunststof kozijnen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij zijn graag uw partner voor kozijnen.”

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.