Daarom HEBO; betrokken vanaf het begin

TERUG NAAR ALLE NIEUWSITEMS

Digitalisering; we kunnen er tegenwoordig niet meer omheen. Want het maakt ons werk efficiënter, slimmer en nauwkeuriger. Ook bij HEBO zijn we thuis in 3D-modelleren en voeren we onze projecten in BIM (Building Information Model) uit. Om onze BIM-methodiek te faciliteren beschikken we over een uitgebreide Revit-bibliotheek, waarmee we met name op de zakelijke markt, een groot aantal opdrachtgevers naar wens kunnen bedienen.

Tijd voor een toelichting!
Deze bibliotheek is specifiek op HEBO-kozijnen gericht en maakt het heel eenvoudig om bijvoorbeeld maatvoeringen en kleuren van de kozijnen te veranderen. Door de spouwlat digitaal toe te voegen, is het aanpassen op de spouwdiepte bovendien ook mogelijk. En kan de bouwkundige aansluiting heel eenvoudig gecontroleerd worden. Door deze manier van werken is er altijd een up-to-date en betrouwbaar driedimensionaal model.

Extra meerwaarde
Bovendien gaan we binnenkort een extra stap zetten op dit gebied; namelijk een koppeling met ons productiepakket. Iets dat we de komende periode gaan uitbouwen. Door deze koppeling kunnen we vanuit ons productiepakket Revit kozijnen genereren die we aan onze klant beschikbaar kunnen stellen, om in een project te plaatsen. Een voorbeeld? Een digitaal bestand gevuld met alle kozijnen voor een project, die onze klant zelf kan inladen in zijn eigen project ter controle. Maar het kunnen ook ‘losse kozijnen’ zijn die door de klant zelf in zijn project geplaatst worden, waarbij er nog steeds de mogelijkheid is om in Revit de kozijnen aan te passen. Oftewel: de klant behoudt dus zijn ontwerp vrijheid; eventuele aanpassingen in het model worden bij het opnieuw inlezen naar ons productiepakket automatisch overgenomen.

Kortom: ook daarom HEBO! Meer weten over onze prefab werkwijze? Kijk dan op https://www.hebo.nl/prefab/.

 

 

Productcatalogus

Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.