Medewerker productieautomatisering

Medewerker productieautomatisering

Ben jij onze nieuwe Handige Harrie(tte)?

En dan niet alleen in praktische zin, maar juist ook op het gebied van machines en computers? Vind jij het leuk om met high-end technologieën te werken die steeds meer van invloed zijn op ons dagelijkse productieproces? Onze spiksplinternieuwe Conturex houtbewerkingsmachine is hier een treffend voorbeeld van. Want onze (productie)afdelingen worden continu geoptimaliseerd en met deze nieuwe functie binnen HEBO draag jij op de werkvloer je steentje bij aan de digitale transformatie van ons productieproces.

Flexibiliteit en afwisseling maken daarbij deel uit van jouw werkweek. Want we hebben naast een riante kantooromgeving, een beleveniscentrum en een techniekplein, maar liefst een tweetal geavanceerde productielocaties waar kozijntechniek tot leven komt. Jij bent ook onze helpende hand in de montage. Dus zo sta je de ene dag in onze productiehal kunststof, maar kan het zomaar zijn dat we je op een ander moment nodig hebben in onze productiehal hout. Onze markt is altijd in beweging!

Kortom: je vindt het niet erg om ook je mouwen op te stropen en bij te springen waar nodig is.

Over HEBO

HEBO Kozijnen B.V., een ambitieus familiebedrijf, is een zeer flexibele partner in houten en kunststof kozijnen. Wij produceren al 40 jaar houten kozijnen vanuit het Twentse Hengevelde. Sinds 2007 zijn hier ook kunststof kozijnen bijgekomen. In de twee moderne productielocaties werken meer dan 230 enthousiaste medewerkers met vakmanschap en passie aan een breed assortiment hoogwaardige kozijnen. Uniek is dat wij iedereen kunnen bedienen vanuit het totaalpakket van HEBO Kozijnen B.V.: van particulier tot projectbouwer.

Bij HEBO Kozijnen B.V. zijn wij altijd gericht op de toekomst. Wij innoveren hiervoor continu in onze producten, tevens blijven wij investeren in productoptimalisatie. De organisatie staat voor kwaliteit in product, dienstverlening en service. Onze visie en werkwijze is doen wat wij beloven. De kenmerken van onze organisatie zijn een prefab denkwijze, een consumentgerichte instelling en een kwalitatief hoogwaardig product leveren. Alles onder één dak!

Wat wij jou bieden

 • Overzichtelijke werktijden
 • Een goed inwerktraject
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
 • Uitzicht op een vast contract bij HEBO
 • Reiskostenvergoeding, riante vakantieregeling, salaris conform cao voor de Timmerindustrie
 • Een gemoedelijke sfeer met een team van enthousiaste collega’s
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel & soep tijdens de lunch

Wat jij ons brengt

 • Je bent een teamplayer, maar je kunt ook goed zelfstandig werken
 • Je hebt affiniteit met techniek & automatisering
 • Je bent gedreven en ambitieus
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent klant- en resultaatgericht

Solliciteren vacature

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Land*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Adres*

  Huisnummer*

  Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard worden*

  CV*

  Motivatie*

  Voeg je foto toe*

  Productcatalogus

  Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.