LCA/EPD (duurzaamheid) stagiair

LCA/EPD (duurzaamheid) stagiair

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je de ins en outs van levenscyclusanalyse (LCA) en milieu-impactbeoordeling (EPD) kunt verkennen? Wil je graag jouw kennis en vaardigheden inzetten om de duurzaamheid van producten te verbeteren en bijdragen aan een groenere toekomst? Dan is deze stage bij HEBO de perfecte kans voor jou!

Training
Bij HEBO hebben we een sterke toewijding om duurzaamheid te integreren in al onze activiteiten. We geloven in de kracht van LCA en EPD om objectieve en gedetailleerde inzichten te verschaffen in de milieu-impact van onze producten gedurende hun hele levenscyclus. Om jou optimaal te begeleiden bij deze stage, hebben we een gerenommeerd consultancybureau ingeschakeld. Zij zullen je ondersteunen middels een zestal online training modules, waarin je niet alleen een grondige basis in het LCA-proces en relevante wet- en regelgeving zult verkrijgen, maar ook leert hoe je deze kennis kunt toepassen op onze eigen producten.

Begeleiding
Als stagiair in ons team krijg je de unieke kans om mee te werken aan de ontwikkeling van duurzame oplossingen. Je zult samenwerken met onze duurzaamheidsmedewerker van HEBO én worden ondersteund door ervaren professionals van het consultancybureau waarbij je toegang hebt tot hun expertise en begeleiding. Samen met hen zul je de LCA’s en EPD’s uitvoeren voor onze kozijnen, waarbij je de volledige levenscyclus analyseert en de belangrijkste milieueffecten identificeert. Door hun begeleiding kun je profiteren van best practices en ervaring uit de industrie, wat je helpt om nauwkeurige en betekenisvolle resultaten te behalen.

Eigen initiatief
De resultaten van jouw analyses zullen direct impact hebben op de besluitvorming binnen ons bedrijf. Je krijgt de mogelijkheid om je bevindingen te presenteren aan het management en aanbevelingen te doen voor duurzame verbeteringen. Door jouw werk lever je een belangrijke bijdrage aan onze missie om duurzaamheid te bevorderen en onze impact op het milieu te minimaliseren.

Wij bieden een dynamische en stimulerende werkomgeving waarin je de ruimte krijgt om te groeien en te leren. Deze stage geeft je de mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in het werkveld van duurzaamheid en LCA, en je professionele netwerk uit te breiden. Bovendien ontvang je een passende stagevergoeding voor je inzet.

Kom jij ons team versterken?
Heb jij een passie voor duurzaamheid, ben je analytisch ingesteld en heb je oog voor detail? Wil je graag bijdragen aan een betere toekomst en deel uitmaken van een vooruitstrevend bedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor de stageplaats van LCA/EPD-stagiaire bij HEBO!

 

Solliciteren vacature

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Land*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Adres*

  Huisnummer*

  Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard worden*

  CV*

  Motivatie*

  Voeg je foto toe*

  Productcatalogus

  Bekijk, download en/of vraag hier onze complete productcatalogus met de verschillende systemen, accessoires en opties aan.