HR – stagiair

HR – stagiair

Oog voor mens en organisatie

Volg jij de opleiding Human Resource Management? En wil jij jezelf ontwikkelen binnen een gemoedelijk en gedreven team? Waar alle ruimte is voor kansen en mogelijkheden? Dan hebben wij een hele leuke en leerzame stageplek!

Jouw talent

Als stagiair ga je onze HR-afdeling ondersteunen op verschillende gebieden. Je toont initiatief en kunt goed zelfstandig werken. Je takenpakket is heel divers; zo houd je je bezig met het recruitmentproces, de digitalisering binnen onze organisatie en de urenregistratie. Daarnaast mag je ook meedenken over verschillende HR- vraagstukken zoals opleidingen en de ontwikkeling van onze collega’s. Heb jij daar goede ideeën over? Dan horen we die graag!

Over HEBO

HEBO Kozijnen B.V. is een vooruitstrevend familiebedrijf op het gebied van houten en kunststof kozijnen. Met meer dan 40 jaar ervaring zijn we inmiddels uitgegroeid tot een innovatieve kozijnenbouwer met een sterke focus op kwaliteit, servicegerichtheid en vakbekwaamheid. Onze organisatie is gevestigd in Hengevelde, waar we op twee productielocaties elke dag hard werken aan duurzame kozijnoplossingen. Gedreven door onze Twentse mentaliteit weten we onze prefab denkwijze te vertalen naar hoogwaardige producten. Met beide benen op de grond, maar ook met onze blik op de toekomst gericht.

Ons HEBO-team

Kortom: werken bij HEBO is werken binnen een innovatieve en dynamische omgeving met een informele cultuur. Er is volop ruimte voor groei, eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. En aandacht voor elkaar. Bij ons ervaar je collegialiteit op z’n Twents binnen een team van ruim 200 collega’s. Dit gevoel van saamhorigheid draagt bij aan ons dagelijkse werkplezier.

Wat wij jou bieden:

 • Volop ruimte voor eigen initiatief.
 • Een goede stagevergoeding.
 • Gezelligheid op z’n tijd; denk aan een Vrijmibo, de Hengeveldse Zomerfeesten, een bouwvakborrel; kortom collegialiteit op z’n Twents.

Wie ben jij?

 • Je volgt de hbo-opleiding HRM.
 • Je ben initiatiefrijk.
 • Je kunt je makkelijk aanpassen en je kunt snel schakelen.
 • Je wordt blij van een dynamische werkomgeving.
 • Een sociale en fijne collega!

 

 

 

Solliciteren vacature

  Voornaam*

  Achternaam*

  Geslacht*

  Geboortedatum*

  Telefoonnummer*

  E-mailadres*

  Land*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Adres*

  Huisnummer*

  Mijn gegevens mogen 1 jaar bewaard worden*

  CV*

  Motivatie*

  Voeg je foto toe*