Uw partner voor kozijnen

  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide4
  • slide2

Fabricage Kunststof: innovatie & kwaliteit

  • In onze volautomatische productiehal voor kunststof worden onze hoogwaardige kunststof met de modernste machines vervaardigd. Dankzij voortdurend innovatie, intensieve kwaliteitscontrole en zorgvuldige montage leveren wij ook hier telkens topproducten af. Welke kleur, maat, vorm of afwerking u ook wenst!

  • Vrijwel alle accessoires en opties, zoals screens, rolluiken of beslag, zijn ook op kunststof toepasbaar. De kunststof kozijnen van HEBO worden, net als onze houten kozijnen, in de fabriek volledig afgewerkt en compleet geleverd. Dat is erg efficiënt; ook op de bouwplaats. Al onze producten beschikken over het KOMO-keurmerk, HEBO-garantie en Politiekeurmerk.

 

Een traditionele uitstraling door moderne techniek

Aan de buitenzijde voorzien wij onze kunststof kozijnen standaard van een houtnerf, de binnenzijde is optioneel ook mogelijk. Daarnaast kunnen wij ook de (hoek)verbindingen van een houtlook voorzien. Innovatieve afwerkingstechnieken zorgen ervoor dat onze kunststof kozijnen hiermee nauwelijks van hout te onderscheiden zijn. De kozijnen hebben dezelfde warme, robuuste uitstraling en laten zich goed combineren met houten elementen. Wij noemen dit het MondiPlus systeem.

Het onderhoudsgemak van kunststof en de looks van hout. Bij HEBO is het mogelijk!

divider

 

Acrylcolor(PMMA): De top afwerking in kunststof kozijnen!

Naast houtnerfstructuur wordt er ook steeds vaker gekozen voor een acrylcolor afwerking aan de buitenzijde van het kunststof kozijn. Acryl is een gladde afwerking, die zich kenmerkt door de krasvaste toplaag, het product is eenvoudig te reinigen, vuilafstotend, het reflecteerd zonlicht en er zijn vele kleuren mogelijk! Daarnaast is het 100% recyclebaar, dus 100% duurzaam. Door deze eigenschappen adviseren wij bij donkere kleuren zeer zeker dit product.

Vraag naar de mogelijkheden van dit topproduct! Een echte aanrader.

divider