Uw partner voor kozijnen

  • slide2
  • slide3
  • slide4
  • slide4
  • slide2

Vakmanschap en moderne techniek: een krachtige combinatie

  • Bij HEBO gaat een volautomatisch productieproces samen met nauwkeurig handwerk. Door deze combinatie van vakmanschap en technologie produceren wij hoogwaardige houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Van ruw hout tot een kant-en-klaar kozijn; alles in eigen fabriek!

  • Wilt u onze producties komen bekijken? Dat kan, wij hebben geen geheimen. Wij werken volgens de Lean methode. Deze 'slanke' productiemethode is een lust voor het oog om te aanschouwen. Bel voor een afspraak 0547 - 33 55 55 om de productie te aanschouwen. Eventueel is een excursie met een grotere groep ook mogelijk.

 

De machine...

Al onze houten producten worden met hypermoderne machines vervaardigd. Zelfs het spuitwerk gebeurd machinaal. Hierdoor werkt onze productielijn uiterst efficiënt en nauwkeurig. De doorlooptijden zijn kort, zodat we snel kunnen leveren.

De computergestuurde machines kunnen eenvoudig op ieder kozijntype worden aangepast. U bent dus niet aan standaardmaten gebonden. Daarnaast kan iedere gewenste vorm gemaakt worden. Getoogd, schuin of rond? Geen enkel probleem. Hoe uitdagend uw ontwerp ook is: wij realiseren het!

 

divider

... en de mens

Natuurlijk komt hier ook mensenwerk aan te pas. Onze werknemers controleren de productieprocessen en bewaken zo de kwaliteit. Afwijkende kleuren worden met de hand gespoten, en ook het afmonteren van onze houten kozijnen wordt door onze vakmensen gedaan. Hun ervaring, kennis en liefde voor het vak maakt het plaatje compleet. Het échte vakmanschap laat zich nou eenmaal niet door een machine vervangen.

Al onze houten producten zijn voorzien van KOMO-keur, HEBO-garantie en het Politiekeurmerk. Daarnaast zijn wij in het bezit van het FSC®-certificaat.

divider